Samenwerking

Wij werken nauw samen met Activeringscentrum de Boshoeve, Zorgboerderij het Zorgboerdereitje en het Boerdereitje. Al deze bijzondere bedrijven met elk hun specifieke karakter liggen op hetzelfde terrein.  

Activeringscentrum de Boshoeve is een centrum waar ze een leer-werkplek bieden voor mensen die door hun beperking een te grote afstand tot het reguliere arbeidsproces hebben. Doordat de Deele en de Boshoeve naast elkaar liggen, kunnen de deelnemers elkaar ontmoeten en -indien gewenst- van elkaar leren.

Het Zorgboerdereitje is een woonvorm voor begeleid wonen. Het biedt ruimte aan 6 cliënten. De Boshoeve en het Zorgboerdereitje delen hun kennis en expertise om zo te blijven werken aan kwaliteit. De bewoners van het Zorgboerdereitje kunnen deelnemen aan het programma bij Activeringscentrum de Boshoeve.

Het Boerdereitje staat garant voor hoogwaardige producten waarin de agrariër centraal staat. Het assortiment varieert van dagverse eieren tot een breed scala aan ei-producten. Activeringscentrum de Boshoeve en het Boerdereitje werken samen door deelnemers de mogelijkheid te bieden, werkzaamheden te doen bij het Boerdereitje.

Zorghoeve de Deele
Schuineslootweg 140
7777 ST Schuinesloot
info@zorghoevededeele.nl
06-11277918